Legende Bob Sapp (49) maakt comeback tegen Poolse kooivechter Piotr Piechowiak Nieuws
Nieuws

Legende Bob Sapp (49) maakt comeback tegen Poolse kooivechter Piotr Piechowiak

Legende Bob Sapp (49) maakt comeback tegen Poolse kooivechter Piotr Piechowiak

Bob Sapp de legendarische vechter van inmiddels 49 jaar zal op 28 oktober terug keren naar de MMA-kooi voor een gevecht tegen Piotr "Bestia" Piechowiak tijdens CLOUT MMA 2, zal plaatsvinden in de ORLEN ARENA in Płock, Polen.

Bob "The Beast" Sapp verwierf in Polen bekendheid na zijn gevecht met voormalig sterkste man Mariusz Pudzianowski, maar heeft ook in het verleden gevochten in de legendarische Pride-organisatie. Nu zal de Amerikaan zijn debuut maken in de wereld van freakgevechten en proberen het onberispelijke record van "Bestia" Piechowiak te doorbreken.

Freak gevechten, ook wel bekend als freakshows of freakfights, zijn vechtsport evenementen waarbij deelnemers met sterk uiteenlopende achtergronden, vaardigheden of fysieke kenmerken tegen elkaar strijden. Deze gevechten staan vaak bekend om hun ongebruikelijke of ongelijke matchups, en ze kunnen verschillende vechtsport disciplines combineren, zoals boksen, MMA (Mixed Martial Arts), worstelen, judo, en meer.

De legendarische wereldwijde vechter Bob Sapp "The Beast" heeft gevochten voor 's werelds grootste organisaties, waaronder KSW, RIZIN, Strikeforce en vele anderen. Een vernieuwde Sapp streeft naar zijn tweede opeenvolgende overwinning. Hiermee probeert hij de plannen van Piotr "Bestia" Piechowiak te dwarsbomen, die na een lange onderbreking terugkeert naar de wereld van freak-gevechten en zijn onberispelijke record wil behouden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws