Nate Diaz gevecht met Conor McGregor: '100% Zeker!' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nate Diaz gevecht met Conor McGregor: '100% Zeker!'

Nate Diaz gevecht met Conor McGregor: '100% Zeker!'

Nate Diaz zegt dat hij "100% zeker" weet dat hij het nog een keer zal opnemen tegen Conor McGregor. De kans op een derde gevecht tussen de twee lijkt groter dan ooit.

De twee vechtgiganten stonden in 2016 al twee keer tegenover elkaar in de UFC-kooi. Diaz won één keer op spectaculaire wijze via een submission, terwijl McGregor de revanche pakte via een split decision.

"Ik kan je garanderen dat ik opnieuw tegen Conor McGregor ga vechten," stelde Diaz tijdens een persconferentie in Resorts World ter promotie van zijn boksgala op 1 juni tegen Jorge Masvidal.

McGregor heeft interesse getoond

McGregor hintte al eerder op een gevecht met Diaz in de Sphere van Las Vegas tijdens het weekend van de Mexicaanse Onafhankelijkheidsdag. UFC-baas Dana White goot echter koud water op die plannen. Diaz liet weten dat hij zeker openstaat voor zo'n gevecht.

Naast McGregor heeft Diaz nog een aantal andere vechters op zijn verlanglijstje staan voor een revanche. Hij wil graag opnieuw de ring in met Jake Paul en Leon Edwards, die hem respectievelijk versloegen in het boksen en MMA. Ook een MMA-rematch met Masvidal staat hoog op zijn prioriteitenlijst. "Dit zijn mijn doelen," aldus Diaz.

Masvidal de volgende stap

Op 1 juni wacht Diaz eerst een boksgevecht tegen Masvidal in het Forum van Inglewood, Californië. Het gevecht is gecontracteerd voor 10 ronden in het middengewicht.

Masvidal maakt zijn debuut in het professionele boksen. Het evenement wordt gedistribueerd door Fanmio. De twee vechters zijn momenteel bezig aan een tournee door vier steden ter promotie van het gevecht, met stops in Los Angeles, Miami en New York.

Diaz ziet Edwards als beste UFC-Vechter

Diaz benoemde Edwards tot de meest interessante vechter in de UFC op dit moment. Toen Diaz in 2022 als free agent UFC verliet, was hij van mening dat er op dat moment niets "geweldigs" gaande was in de organisatie.

"Het beste wat UFC op dit moment te bieden heeft, is Leon Edwards," aldus Diaz. "Daar richt ik mijn blik op. Die fight zie ik wel zitten. Hij doet het momenteel erg goed. Hij is beter geworden en presteert uitstekend. Goede mentaliteit, goede vechter. Hij is waarschijnlijk de beste in de UFC op dit moment."

Diaz komt van een nederlaag op unanieme beslissing tegen Jake Paul, de YouTuber die bokser werd, in augustus vorig jaar. Het was Diaz' debuut in het professionele boksen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws