UFC kampioen Islam Makhachev moet stoppen met vechten! 'Net als Khabib' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC kampioen Islam Makhachev moet stoppen met vechten! 'Net als Khabib'

UFC kampioen Islam Makhachev moet stoppen met vechten! 'Net als Khabib'

Islam Makhachev's moeder roept haar zoon op om met pensioen te gaan uit het MMA-vechten. Hij zou het voorbeeld van Khabib Nurmagomedov moeten volgen.

UFC-lichtgewicht kampioen Islam Makhachev is in de voetsporen getreden van zijn goede vriend en trainingspartner Khabib Nurmagomedov door de UFC lichtgewicht kampioen te worden. De kampioen heeft onlangs onthuld dat zijn moeder wil dat hij Khabib volgt en ook vroegtijdig met pensioen gaat.

"Mijn moeder kijkt niet naar gevechten. Niet alleen mijn gevechten, gevechten in het algemeen. Ze houdt er niet van om mensen elkaar te zien slaan", zegt Makhachev. Toen ik thuiskwam, waren er veel mensen daar. Ze zei: 'je bent kampioen nu. Rond het af. Khabib luisterde naar zijn moeder.

Islam Makhachev's moeder roept haar zoon op om met pensioen te gaan

"Wanneer luister jij naar de jouwe? "Ik vertelde haar dat Khabib zijn titel verdedigde, en ik moet hetzelfde doen. Het is een moeilijk onderwerp voor mijn moeder. Mijn vader is het tegenovergestelde. Hij kijkt naar alle gevechten."

Islam Makhachev heeft zijn titel één keer verdedigd. Hij heeft het echter niet verdedigd tegen een vechter uit de lichtgewicht divisie. Khabib Nurmagomedov had drie titelverdedigingen voordat hij zich terugtrok uit mixed martial arts met een perfect record van 29-0.

Khabib de langst regerende lichtgewicht kampioen in de UFC-geschiedenis werd opgenomen in de Hall of Fame in 2022. Het is onduidelijk of de huidige lichtgewicht kampioen in zijn voetsporen zal treden en op zijn hoogtepunt met pensioen zal gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws