🎥 MMA-vechter in pijnlijke spagaat na genadeloze elleboogstoot MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 MMA-vechter in pijnlijke spagaat na genadeloze elleboogstoot

🎥 MMA-vechter in pijnlijke spagaat na genadeloze elleboogstoot

ONE Friday Fights 57 gisteren bracht elf spannende gevechten naar het Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok, Thailand. In de main event van de avond won Panrit Lukjaomaesaiwaree een unanieme beslissing van Alexey Balyko in een Muay Thai-gevecht in de categorie tot 63,5 kg.

De co-main event was echter het hoogtepunt van de avond, met een spectaculaire knock-out door Shkhriyor Juraev in hetzelfde gewichtsklasse.

Shkhriyor Juraev wint met verbluffende elleboogstoot

Shakhriyor Juraev domineerde zijn gevecht tegen Numpagna Eaglemuaythai van begin tot eind. In de eerste ronde scoorde hij al een knockdown, en in de tweede ronde zette hij de druk voort.

Met een krachtige elleboogstoot stuurde hij zijn Thaise tegenstander in spagaat naar de grond, waardoor de scheidsrechter genoodzaakt was de partij te stoppen.

Spannend main event met nipte beslissing

De main event tussen Panrit Lukjaomaesaiwaree en Alexey Balyko was een stuk gelijkmatiger. In de eerste ronde wist Panrit nog een knockdown te scoren, maar in de daaropvolgende twee ronden was het duel erg spannend.

Beide vechters gaven alles, maar uiteindelijk was het de Thaise Panrit die de overwinning kreeg toegekend door de jury.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws