🎥 Man van staal Lin Oo slaat rivaal Fabio Reis onderuit: spectaculaire knock-out Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Man van staal Lin Oo slaat rivaal Fabio Reis onderuit: spectaculaire knock-out

🎥 Man van staal Lin Oo slaat rivaal Fabio Reis onderuit: spectaculaire knock-out

In een spannende confrontatie tijdens de ONE Championship wekelijkse serie, ONE Friday Fights 57, heeft Soe “Man of Steel” Lin Oo zijn tegenstander Fabio “Sensational” Reis verslagen.

De knock-out in het Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok, Thailand, kwam op 1:42 in de tweede ronde van hun gevecht, waarmee Lin Oo zijn reputatie als een formidabele vechter en man van staal in de ring opnieuw bevestigde.

De Kracht van Soe Lin Oo

Soe Lin Oo, bekend om zijn krachtige stoten en onwrikbare vastberadenheid, heeft wederom bewezen waarom hij een van de meest gerespecteerde vechters in het ONE Championship circuit is. Zijn overwinning via knock-out tegen Reis voegt een indrukwekkend hoofdstuk toe aan zijn carrière.

Hoofdgevecht Panrit vs. Balyko

Het hoofdgevecht van de avond zag de Thaise rijzende ster Panrit Lukjaomaesaiwaree het opnemen tegen de Russische sensatie Alexey Balyko in een Muay Thai clash met een catchgewicht van 140 pond.

Panrit, die momentum zocht na een knock-out overwinning in zijn laatste gevecht, stond tegenover Balyko, die ongeslagen is in twee verschijningen bij ONE Friday Fights, maar verloor van Panrit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws