Peter Aerts is terug om de kickbokswereld te veroveren: 'De echte nummer 1' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Peter Aerts is terug om de kickbokswereld te veroveren: 'De echte nummer 1'

Peter Aerts is terug om de kickbokswereld te veroveren: 'De echte nummer 1'

Peter Aerts, de Nederlandse kickbokslegende die bekend staat om zijn verwoestende high kicks, heeft zijn eigen vechtsportorganisatie Legend opgericht. De organisatie, die opereert vanuit Japan, hield haar eerste evenement in maart 2024, met Aerts' zoon Marciano en dochter Montana die beide hun Legend debuut maakten.

Marciano en Montana Aerts volgen in hun vaders voetsporen

Hoewel Marciano en Montana hun wedstrijden op het eerste Legend-evenement verloren, toonden ze het talent en de vechtlust die ze van hun vader hebben geërfd. Aerts senior is vastberaden om zijn kinderen te helpen hun eigen succesvolle carrières in de kickbokswereld te creëren.

Legend mikt op de top

Aerts heeft zijn ambities voor Legend hoog uitgesproken. De organisatie wil uitgroeien tot de beste ter wereld en de concurrentie met gevestigde namen als Glory en K-1 aangaan.

"Steun alstublieft de legende," riep de organisties op via sociale media. "Wie zal de strategie van CEO Peter Aerts kunnen volgen om een ​​kickboksorganisatie te worden met focus op de wereld? Ook al zijn er organisaties die ons voor zijn, wij, de legendes, streven ernaar om nummer 1 te zijn en onszelf te ontwikkelen tot de enige echte nummer 1."

Uitdagingen voor Legend

De weg naar de top zal niet gemakkelijk zijn. Glory en K-1 hebben een gevestigde reputatie en een grote schare fans. Aerts zal creatief en innovatief te werk moeten gaan om Legend te laten slagen.

Aerts is een van de meest gerespecteerde en geliefde figuren in de kickbokswereld. Hij heeft een rijke carrière achter de rug met talloze overwinningen en memorabele gevechten.

Het eerste Legend-evenement was een begin, maar er is nog veel werk te doen. Aerts is vastberaden om van Legend een succes te maken en zijn stempel op de kickbokswereld te drukken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws