'Misselijk gedoe!' Kooivechter walgt van controversiële uitslag gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Misselijk gedoe!' Kooivechter walgt van controversiële uitslag gevecht

'Misselijk gedoe!' Kooivechter walgt van controversiële uitslag gevecht

Juliana Velasquez walgt van de controversiële onderbreking van haar gevecht afgelopen vrijdag bij Bellator 278. Velasquez verloor hierdoor wil de uitslag terugdraaien.

Kooivechtster Velasquez leed vrijdag de eerste nederlaag in haar professionele carrière bij Bellator 278. Velasquez wil een rematch en het resultaat van haar gevecht tegen Liz Carmouche bij Bellator 278 ongedaan wordt gemaakt.

Velasquez verdedigde vrijdagavond haar vlieggewicht kampioenschap tegen de voormalige nummer 1 mededinger in Carmouche. De ex-kampioen deed het goed totdat ze in de vierde ronde werd neergehaald door de uitdager. Deze starte een barrage van elleboogstoten waardoor Scheidsrechter Mike Beltran zag dat Velazquez zich niet kon verdedigen en stopte het gevecht.

Geen herkansing

Tot grote ergernis van de Braziliaanse en haar team greep Beltran in en kondigt Velasquez aan dit niet te pikken. “Ik domineerde het gevecht, dit was een totale bullshit! Kom op!!! Ik walg wat een misselijk gedoe! Bellator MMA laten we het terugdraaien. En ik wil dat dit resultaat teruggedraaid wordt", schreef Velasquez op social media.

Hoewel Velasquez zei dat ze een onmiddellijke rematch met Carmouche wilde, lijkt het erop dat dit niet snel zal gebeuren. De nieuw gekroonde kampioen verdedigde haar overwinning en gaf Beltran de eer voor zijn onderbreking, wat volgens haar verhinderde dat Velazquez aan de ontvangende kant van meer onnodige schade stond.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws