UFC 300 update: Lijst met mogelijke topgevechten onthult MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC 300 update: Lijst met mogelijke topgevechten onthult

UFC 300 update: Lijst met mogelijke topgevechten onthult

Ariel Helwani heeft vandaag een bommetje laten vallen door een explosieve lijst van mogelijke gevechten te delen die naar verluidt in de maak zijn voor het aankomende mijlpaal evenement UFC 300, gepland op 13 april.

De speculatie is de laatste tijd toegenomen, vooral na de laatste update van Dana White dat er nog twee toevoegingen aan het evenement zullen worden gedaan.

Leon Edwards en Israel Adesanya in de schijnwerpers

Tijdens de aflevering van vandaag van The MMA Hour merkte de Canadese MMA-journalist op dat er enkele verrassende gevechten worden voorbereid, met twee daarvan met regerend weltergewicht kampioen Leon Edwards en de andere het langverwachte middengewicht titelgevecht tussen Israel Adesanya en kampioen Dricus du Plessis.

Helwani onthulde dat een van de gevechten Edwards zou zien zijn titel verdedigen tegen Belal Muhammad, terwijl de andere hem zijn titel zou zien verdedigen tegen Khamzat Chimaev. Hij noemde dat 'Rocky' versus 'Borz' het gewenste gevecht is om te headlinen, maar er zijn hindernissen die dat kunnen verhinderen.

Hij zei: "Ik denk dat de topkeuze Leon [Edwards] versus Khamzat [Chimaev] is. Dit kan allemaal wegvallen en ik denk dat we dat de komende dagen zullen ontdekken. Maar ik geloof dat dat op dit moment de topkeuze is. Ik geloof ook dat die andere 3 gevechten ook mogelijk zijn. Leon-Belal, Izzy-DDP, en Khamzat-DDP. Dus laten we zien wat er gebeurt."

Het zal interessant zijn om te zien hoe de hele situatie zich ontvouwt, aangezien Chimaev momenteel in een gunstige positie verkeert om uit te dagen voor het middengewichtkampioenschap, dus terugkeren naar 170 pond zou kunnen betekenen dat Adesanya Du Plessis uitdaagt.

Helwani reageert op fans over UFC 300 headliner aankondiging

Ariel Helwani heeft onlangs gereageerd op fans die dachten dat het hoofdgevecht van UFC 300 tijdens de Super Bowl van gisteravond zou worden aangekondigd in de vorm van een commercial. Helwani bracht op dat fans ervan overtuigd waren dat zo'n aankondiging zou worden gedaan, vooral gezien het feit dat de Super Bowl op CBS werd uitgezonden.

Hij merkte op dat commercials ruim van tevoren worden gepland en dat het alleen een mogelijkheid zou zijn als de grote wedstrijd op ABC zou worden uitgezonden vanwege hun tv-deal met ESPN. Hij zei: "Wat mijn conclusie was, is dat mensen gewoon niet begrijpen hoe dit soort dingen werken.

Ze kunnen zich niet zomaar een weg banen naar de uitzending... Waarom zouden ze [CBS] dat doen? Het is niet hun eigendom, het is niet op hun netwerk, het is niet op hun platform. Dus dat was uiteraard uitgesloten... Denk je dat ze deze commercials samenstellen met, op twee dagen van tevoren?"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws