Angst momentje! UFC-ster wurgt lastige Jackass-ster Steve-O in slaap  | video Nieuws
Nieuws

Angst momentje! UFC-ster wurgt lastige Jackass-ster Steve-O in slaap | video

Angst momentje! UFC-ster wurgt lastige Jackass-ster Steve-O in slaap  | video

Michael Bisping, de UFC Hall of Famer, heeft recentelijk een video geüpload op zijn YouTube kanaal, waarin hij indrukwekkende vaardigheden laat zien terwijl hij Jackass-ster Steve-O uitschakelt.

In de video komt Bisping in actie tegen de UFC vechter Marvin Vettori om te bepalen wie Steve-O of Stevewilldoit het snelst buiten bewustzijn kan brengen. Steve-O bleef Bisping maar lastig vallen om d challenge aan te gaan.

De Britse Bisping bijgenaamd 'The Count' heeft grote bekendheid verworven vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteiten en onwankelbare toewijding in de UFC kooi. Bekend om zijn scherpe stoten, bliksemsnelle voetwerk en goed grondspel, kreeg hij al snel de bewondering van zowel vechtsport fans als de UFC.

Jackass-ster Steve-O gewurgd door UFC ster Michael Bisping

Bisping's carrière bereikte een crucial moment in 2006 toen hij als winnaar uit de bus kwam op de reality-tv-serie The Ultimate Fighter, en zo een veelgeprezen contract verdiende bij de UFC. Dit markeerde het begin van een bijzondere reis, die zijn naam voor altijd in de geschiedenis van de vechtsport zou vereeuwigen.

Nog een definiërend punt in zijn carrière kwam in 2016 toen hij de UFC middengewicht titel claimde door de legendarische Luke Rockhold te verslaan. Met een indrukwekkende staat van 30 overwinningen uit 39 professionele gevechten, is Michael Bisping's meesterschap als vechter onbetwistbaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws