Logan Paul dreigt UFC-Ster Conor McGregor compleet aan 'stront' te slaan | video Nieuws
Nieuws

Logan Paul dreigt UFC-Ster Conor McGregor compleet aan 'stront' te slaan | video

Logan Paul dreigt UFC-Ster Conor McGregor compleet aan 'stront' te slaan | video

Logan Paul, de YouTuber die de boksring en WWE-superster heeft betreden, heeft opnieuw voor opschudding gezorgd. Deze keer met uitspraken over zijn aanstaande gevecht met Dillon Danis en zelfs een uitdaging aan voormalig tweedivisie UFC-kampioen Conor McGregor.

Het geplande gevecht tussen Paul en Danis zal plaatsvinden tijdens "The PRIME Card" van Misfits Boxing op 14 oktober in de AO Arena in Manchester, Engeland. De opbouw naar het gevecht is intens geweest, met online aanvallen van Danis naar Paul en zijn verloofde Nina Agdal, en zelfs fysieke confrontaties tijdens persconferenties.

Paul gaf aan Misfits Boxing commentaar op de situatie: "Ik denk dat hij te ver is gegaan. Het heeft mij niet beïnvloed, maar ik denk dat hij gaat krijgen wat hem toekomt. Hij is een goede Twitter-trol. Maar nogmaals, hij gaat ervoor betalen."

Ook richtte Paul zijn aandacht op McGregor, een vriend en trainingspartner van Danis. "Conor McGregor is een gemiddelde MMA-vechter en een vreselijke bokser. Ik ga zijn trut Dillon tot stront slaan, en daarna ga ik de stront uit hem zelf slaan."

Hoewel McGregor nog niet direct heeft gereageerd op Paul's oproepen, lijkt een mogelijk gevecht tussen hen onzeker. Ondertussen hoopt Paul dat Danis daadwerkelijk zal opdagen voor hun geplande gevecht in oktober. Paul verklaarde vastberaden: "Ik ga doen wat ik maar wil doen met Dillon Danis op 14 oktober."

Terwijl de spanning tussen Paul, Danis en McGregor toeneemt, blijft de bokswereld gespannen afwachten op de uitkomst van deze rivaliteit en de mogelijke gevechten die kunnen volgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws