Max Holloway noemt UFC BMF titelstrijd 'het gevecht van het volk' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Max Holloway noemt UFC BMF titelstrijd 'het gevecht van het volk'

Max Holloway noemt UFC BMF titelstrijd 'het gevecht van het volk'

Max Holloway maakt zich niet druk om zijn positie op het UFC 300 event. Hij weet dat de wereld zal kijken hoe hij het opneemt tegen Justin Gaethje.

Terwijl de UFC nog op zoek is naar een hoofdpartij voor dit historische evenement op 13 april, bereidt Holloway zich voor op een vijfronden gevecht met Gaethje om de "BMF" titel.

Een gevecht dat veel actie belooft

Het gevecht tussen Holloway en Gaethje, beide fanfavorieten, belooft de show te stelen. Samen hebben ze 13 'Fight of the Night' awards en in totaal 23 post-fight bonussen verdiend. Holloway heeft records voor de meeste significante slagen in de UFC-geschiedenis en de meeste finishes ooit in de vedergewichtdivisie.

Gaethje staat bekend als een actieve vechter met een indrukwekkend afmaakpercentage van 20 knockouts over 25 carrièrewinsten.

Terugkeer naar lichtgewicht

Het gevecht op 13 april markeert Holloway's terugkeer naar de lichtgewicht klasse, zijn eerste verschijning in deze gewichtsklasse sinds hij in 2019 verloor van Dustin Poirier in een interim titelgevecht. Holloway, die Poirier vijf ronden lang alles gaf wat hij had, erkent geen excuses voor dat verlies, maar geeft aan dat hij deze keer anders te werk gaat.

Als Holloway Gaethje verslaat zoals gepland, bevindt hij zich in een uitstekende positie voor de toekomst, waarin hij bijna zijn volgende stap kan bepalen. Hij kan terugkeren naar vedergewicht voor een andere titelkans of misschien blijft hij bij lichtgewicht, aangezien Gaethje al werd uitgeroepen tot de nummer 1 uitdager in de divisie na zijn overwinning op Poirier.

Holloway's visie op de toekomst

"Elke keer als ik of Gaethje op de kaart staan, denk ik dat het meestal het hoofdgevecht van het volk is," zei Holloway. "Ze weten wat ze krijgen. Als je ons op de kaart ziet, weet je dat je waar voor je geld krijgt."

Het gevecht tussen Holloway en Gaethje op UFC 300 belooft niet alleen een spectaculaire strijd te worden, maar ook een evenement dat de veelzijdigheid en het doorzettingsvermogen van beide vechters benadrukt. Met hun indrukwekkende staat van dienst en toewijding aan de sport, is het duidelijk dat dit gevecht een niet te missen evenement zal zijn voor MMA-fans over de hele wereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws