Khamzat Chimaev zegt 'klootzak' Alex Pereira met gemak te kunnen verslaan MMA Nieuws
MMA Nieuws

Khamzat Chimaev zegt 'klootzak' Alex Pereira met gemak te kunnen verslaan

Khamzat Chimaev zegt 'klootzak' Alex Pereira met gemak te kunnen verslaan

Khamzat Chimaev beweerd dat een gevecht tegen Alex Pereira het makkelijkste van zijn carrière zou zijn. Er heerst al een tijdje spanning tussen Pereira en Chimaev, waardoor een gevecht tussen de twee in de toekomst mogelijk is.

De huidige UFC Middengewicht kampioen Pereira heeft Chimaev in zijn nek en deze heeft duidelijk gemaakt dat hij graag permanent naar middengewicht overstapt. In een recent interview liet Khamzat weten dat hij geen respect heeft voor het spel van Braziliaan en voormalig Glory kampioen.

"Hij is het gemakkelijkste gevecht voor mij in de UFC. Ja, in mijn carrière, broer. Eerste ronde. Eerste minuut. Eenvoudig. Geen vuistslag, niets", zei Chimaev. "De man heeft nul worstelvaardigheden. De UFC duwt de man graag naar voren, gekke man, hij is altijd serieus, die klootzak. Ik mag die vent niet."

Chimaev lijstte vervolgens een aantal andere middengewicht vechters op die volgens hem Pereira zouden verslaan. Of we een gevecht tussen de twee gaan zien, is nog onbekend maar de Tjetstjeen is er klaar voor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws