Israel Adesanya brengt angstwekkende video uit voor rematch met Alex Pereira MMA Nieuws
MMA Nieuws

Israel Adesanya brengt angstwekkende video uit voor rematch met Alex Pereira

Israel Adesanya brengt angstwekkende video uit voor rematch met Alex Pereira

Israel Adesanya voormalig UFC middengewicht kampioen heeft een teaser video vrijgegeven voorafgaand aan zijn UFC 287 rematch met Alex Pereira voor de titel.

Gisteravond sprak Dana White fans toe op het Instagram-account van de UFC en liet een aantal bommen vallen over aankomende events. De UFC-president sprak specifiek over UFC 287, waar hij bevestigde dat Adesanya en Pereira een herkansing zullen hebben voor de titel.

Zal Adesanya eeuwige rivaal Pereira verslaan

Adesanya verloor vorig jaar de titel aan oude rivaal Pereria tijdens UFC 281. De Nieuw-Zeelander was op weg naar een overwinning op de scorekaarten van de juryleden. Maar de meedogenloze druk van de Braziliaan wierp diep in de vijfde ronde zijn vruchten af. Pereira sloeg Adesanya knock-out om de titel te veroveren en heeft nu één overwinning op zijn rivaal in MMA en twee in kickboksen.

De huiveringwekkende video bevat fragmenten en stemlijnen uit de horror film 'Saw'. Interessant is dat Adesanya een populair thema uit de film gebruikte als zijn walkout-nummer bij UFC 281. De trailer bevat ook een gesproken tekst waarin Adesanya zijn twijfelaars toespreekt: "Jullie zijn het vast vergeten. Maar geloof me, daar komen jullie snel achter."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws