Khamzat Chimaev: 'Niemand wil tegen me vechten' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Khamzat Chimaev: 'Niemand wil tegen me vechten'

Khamzat Chimaev: 'Niemand wil tegen me vechten'

Khamzat Chimaev, de beruchte UFC weltergewicht vechter, heeft problemen met het vinden van een tegenstander voor zijn volgende gevecht. Chimaev zegt dat niemand met hem wil vechten.

Chimaev is bereid gevechten te accepteren in de weltergewicht- of middengewicht divisies. Hij slaagde er echter niet in om op gewicht te komen voor zijn geplande weltergewicht wedstrijd tegen Nate Diaz bij UFC 279 in september. Waardoor hij op het laatste moment de hoofdkaart moest opschudden.

Onder vuur

Chimaev zou in maart weer willen vechten in Las Vegas bij UFC 285, maar weet niet of de organisatie voor die datum een tegenstander kan vinden. "Niemand wil vechten", zei Chimaev op zijn YouTube-kanaal. “Ze gaven me vier verschillende landen, vier verschillende tegenstanders. Niemand wil vechten."

"Ik wil gewoon vechten. Geef me iemand. Als de jongens van me weglopen, geef me dan iemand. Ik ben klaar." Chimav ligt flink onder vuur van de fans. Dit omdat hij afgelopen weekend de zoon van de Tsjetsjeense dictator Ramzan Kadyrov bijstond bij diens MMA debuut (lees hier meer).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws