Kamaru Usman vs Conor McGregor voor UFC weltergewicht titel MMA Nieuws
MMA Nieuws

Kamaru Usman vs Conor McGregor voor UFC weltergewicht titel

Kamaru Usman vs Conor McGregor voor UFC weltergewicht titel
Kamaru Usman vs Conor McGregor voor UFC weltergewicht titel

Manager Ali Abdelaziz biedt Conor McGregor een gevecht aan met Kamaru Usman aan voor de UFC 170 pond weltergewicht titel.

Usman is de laatste tijd het onderwerp geweest van veel verschillende matchmaking scenario's. Vooral sinds het verslaan van Colby Covington bij UFC 245. Daarna ging er een hele nieuwe wereld van mogelijke wedstrijden open. Gevechten zoals Jorge Masvidal, een rematch met Tyron Woodley en zelfs McGregor zijn allemaal de revue al gepasseerd.

Eerder waren er gesprekken die Usman tegen Jorge Masvidal zou matchen. Beide mannen gingen na UFC 244 op sociale media een strijd aan. Maar UFC-president Dana White zei dat hun wedstrijd niet in steen gebeiteld was. In feite waren er "interessante" alternatieven in gedachten voor Masvidal die nooit werden onthuld.

McGregor wil extra wereldtitel

Hoe dan ook, de UFC Welterweight-divisie is flink gevuld, maar toch erg verwarrend. De selectie bevat veel topvechters. De divisie is echter ook de thuisbasis van enkele van de grootste sterren van de sport. Manager van Usman, Ali Abdelaziz heeft verklaard dat zijn cliënt het zal opnemen tegen Conor McGregor.

Op social media biedt Abdelaziz dan ook het gevecht aan bij McGregor. Het gevecht zou plaats moeten gaan vinden ergens in juli. Locatie, het beruchte doch nog onbekende UFC Fight Island. McGregor heeft in het verleden gezegd dat hij ook geïnteresseerd is in het nastreven van een derde wereldtitel op 170 pond. Dus hoe belachelijk het ook lijkt voor McGregor om een titelkans tegen Usman te krijgen, sluit Abdelaziz niet uit hij krijgt meestal wat hij wil.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws