Conor McGregor daagt UFC-kampioen Kamaru Usman uit Nieuws
Nieuws

Conor McGregor daagt UFC-kampioen Kamaru Usman uit

Conor McGregor daagt UFC-kampioen Kamaru Usman uit
Conor McGregor daagt UFC-kampioen Kamaru Usman uit

Als de nieuwste Tweet van Conor McGregor iets is om serieus te nemen, wil de Ier de eerste wereldkampioen in drie verschillende gewichtklassen ooit worden.

McGregor plaatste een bericht op twitter nadat Kamaru Usman afgelopen zaterdag Colby Covington versloeg in het UFC 245 main event. Covington had Usman uitgedaagd voor diens titel maar moest de knokpartij bekopen met een gebroken kaak en gekrente eer.

Conor McGregor daagt UFC-kampioen Kamaru Usman uit

In de Tweet melde McGregor: “145. 155. 170," duidelijk hintend op een titelgevecht tegen Usman, omdat de cijfers de gewichtklassen van de UFC aangeven en een daarvan nog ontbreekt in zijn vecht record.

Titelgevecht

McGregor, de voormalige UFC vedergewicht en lichtgewicht kampioen, keert volgende maand op 18 januari terug naar de UFC om Donald Cerrone op te nemen in het UFC 246 main event in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

De wedstrijd zal worden betwist op 170 pond., En McGregor hoopt duidelijk dat een overwinning op Cerrone hem snel een titelgevecht zal opleveren. McGregor vocht voor het laatst in oktober 2018, toen hij werd verslagen door ongeslagen lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov op UFC 229.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws