Conor McGregor daagt UFC-kampioen Kamaru Usman uit – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor daagt UFC-kampioen Kamaru Usman uit

Conor McGregor daagt UFC-kampioen Kamaru Usman uit

Conor McGregor daagt UFC-kampioen Kamaru Usman uit

Als de nieuwste Tweet van Conor McGregor iets is om serieus te nemen, wil de Ier de eerste wereldkampioen in drie verschillende gewichtklassen ooit worden.

McGregor plaatste een bericht op twitter nadat Kamaru Usman afgelopen zaterdag Colby Covington versloeg in het UFC 245 main event. Covington had Usman uitgedaagd voor diens titel maar moest de knokpartij bekopen met een gebroken kaak en gekrente eer.

In de Tweet melde McGregor: “145. 155. 170,” duidelijk hintend op een titelgevecht tegen Usman, omdat de cijfers de gewichtklassen van de UFC aangeven en een daarvan nog ontbreekt in zijn vecht record.

Titelgevecht

McGregor, de voormalige UFC vedergewicht en lichtgewicht kampioen, keert volgende maand op 18 januari terug naar de UFC om Donald Cerrone op te nemen in het UFC 246 main event in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

De wedstrijd zal worden betwist op 170 pond., En McGregor hoopt duidelijk dat een overwinning op Cerrone hem snel een titelgevecht zal opleveren. McGregor vocht voor het laatst in oktober 2018, toen hij werd verslagen door ongeslagen lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov op UFC 229.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page