Blote vuist bokswedstrijd Mike Tyson tegen MMA-veteraan Boks Nieuws
Boks Nieuws

Blote vuist bokswedstrijd Mike Tyson tegen MMA-veteraan

Blote vuist bokswedstrijd Mike Tyson tegen MMA-veteraan
Blote vuist bokswedstrijd Mike Tyson tegen MMA-veteraan

Mike Tyson krijgt van de Bare Knuckle organisatie BKFC meer dan $ 20 miljoen aangeboden. Dit om tegen MMA-vetraaan Wanderlei Silva te vechten

Eerder melden wij al dat BKFC een giga bedrag had geboden aan Mike Tyson om een Bare Knuckle gevecht aan te gaan. Echter ontkende de eigenaar van BKFC Dave Feldman later ten stelligste om er nu weer op terug te komen. Dus krijgt de bokslegende Mike Tyson naar verluidt meer dan $ 20 miljoen van Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) om tegen Wanderlei Silva te vechten.

Geld speelt geen rol om Tyson te krijgen

'Ik denk dat ik weet wat we moeten doen om dit mogelijk te maken', zei Feldman over een mogelijk gevecht tussen Tyson en Silva.Volgens Feldman is hij van mening dat Silva de juiste tegenstander is voor Tyson en dat hij het gevecht niet heeft aangeboden aan Tito Ortiz, die ook een gevecht tegen Tyson achtervolgt. Volgens Feldman is het gevecht tussen Tyson en Ortiz het soort gevecht dat fans willen zien.

"Ik heb (Tyson aan Ortiz) niet aangeboden. Ik weet niet of het echt publiek trekt. Ik denk een Wanderlei Silva, zo iemand wel is. Het maakt niet uit hoe oud Silva wordt, hij is gevaarlijk en ik denk dat dat een intrigerende match zou zijn '', zei Feldman.

Grootste gevecht ooit

Als BKFC erin slaagt Tyson vs. Silva te laten tekenen, zou dit veruit de grootste strijd zijn die de organisatie ooit heeft bewerkstelligd. Eerder liet BKFC boksers zoals Paulie Malignaggi en Artem Lobov tegen elkaar boksen in een bloedige strijd. Maar het krijgen van Tyson zou een nog grotere zet zijn voor de blote vuist boks organisatie.

Tyson heeft onlangs een comeback gesuggereerd op 53-jarige leeftijd. Ondanks dat hij in de vijftig is, lijkt Tyson in een geweldige fysieke vorm te verkeren. Tot dusver is er geen duidelijke indicatie of Tyson zou terugkeren naar boksen, MMA of boksen met blote vuist. Maar het lijkt erop dat hij heel serieus is om weer te gaan vechten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws