Jon Jones zegt dat zijn laatste gevecht tegen Stipe Miocic dit najaar zal zijn MMA Nieuws
MMA Nieuws

Jon Jones zegt dat zijn laatste gevecht tegen Stipe Miocic dit najaar zal zijn

Jon Jones zegt dat zijn laatste gevecht tegen Stipe Miocic dit najaar zal zijn

Dana White bevestigt plannen voor Jon Jones vs. Stipe Miocic in Madison Square Garden na toespeling van de kampioen op twitter.

UFC president Dana White heeft bevestigd dat Jon Jones zijn eerste UFC-zwaargewicht titelverdediging tegen Stipe Miocic zal plaatsvinden in zijn thuisstaat New York. Jones plaatste enkele tweets op sociale media tijdens het UFC van vandaag en zei dat hij klaar is en wacht op een geplande clash met Miocic.

"Hoe cool zou het zijn om tijdens mijn pensionering gevecht de beste zwaargewicht aller tijden te domineren, in mijn thuisstaat Madison Square Garden?", twitterde Jones die het klaarblijkelijk gelijk als zijn laatste gevecht ziet.

UFC kampioen Jon Jones kondigt nu al pensioen aan

De UFC maakt elk jaar in november een jaarlijkse reis naar de historische locatie Madison Square Garden, en White zei dat dat is waar de organisatie wil dat het gebeurt. "Voor zover ik weet is alles goed en hopelijk hebben we snel Miocic tegen Jones", vertelde White aan verslaggevers bij de persconferentie. "Daar willen we het graag doen."

White zorgde onlangs voor enkele krantenkoppen toen hij zei dat er niet veel communicatie met Jones was geweest sinds hij terugkeerde van een meer dan drie jaar durend ontslag om de vacante titel te claimen met een eerste ronde overwinning op Ciryl Gane bij UFC 285 in maart.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws