Ex-UFC ster Paige vanZant gaat wangklappen: 'Eind juni last minute debuut' Nieuws
Nieuws

Ex-UFC ster Paige vanZant gaat wangklappen: 'Eind juni last minute debuut'

Ex-UFC ster Paige vanZant gaat wangklappen: 'Eind juni last minute debuut'

Paige VanZant, ooit een veelbelovende naam in de UFC, slaat een nieuwe weg in. Op 28 juni maakt ze haar debuut in Power Slap, een vechtsport waarbij met open hand geprobeerd wordt elkaar knock-out te slaan op de wangen.

Niet iedere fan is blij met de keuze van VanZant die bij UFC-vechtbaas zij project Power Slap gaat meedoen. VanZant die miljoenen verdiend door pikante foto's en video's op Instagram te delen gaat op OnlyFans nog een stap verder met niets verhullende scene's.

Drukke agenda voor VanZant

VanZant houdt haar agenda goed gevuld. Naast een mogelijke bokswedstrijd rematch tegen Elle Brooke, verschijnt ze nu dus ook op het strijdtoneel van Power Slap. Deze relatief nieuwe vechtsport, mede-opgericht door UFC-baas Dana White, wint aan populariteit. Atleten proberen elkaar staande te houden en knock-out te slaan met een enkele, harde klap.

Debuut tegen Christine Wolmarans

De aankondiging van VanZant's debuut werd gedaan tijdens een commercial op UFC Fight Night Saudi Arabia. Haar eerste tegenstander in Power Slap is Christine Wolmarans.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws