Jake Paul scherpt MMA-vaardigheden aan met UFC-sensatie Bo Nickal MMA Nieuws
MMA Nieuws

Jake Paul scherpt MMA-vaardigheden aan met UFC-sensatie Bo Nickal

Jake Paul scherpt MMA-vaardigheden aan met UFC-sensatie Bo Nickal

Jake Paul heeft dit week samen met de UFC-sensatie Bo Nickal gesparred om zijn vaardigheden in de gemengde vechtsport (MMA) te verbeteren.

Voormalig YouTube ster Paul is van plan om tegen het einde van 2023 de overstap te maken naar MMA en zal hiervoor hulp krijgen van bekende gezichten uit de vechtsportwereld. Bekijk de video van Jake Paul in MMA training hieronder (start bij 44.09 min).

Bo Nickal is een opkomende UFC-middengewicht kampioen en voormalig drievoudig NCAA Division I-nationaal worstelkampioen die onder contract staat bij Paul's wedbedrijf bedrijf Betr.

Jake Paul wordt steeds beter in vechten

Afgelopen week hebben de twee een sparringsessie gehad waarvan Paul de video-opnamen heeft gedeeld via zijn show BS w/ Jake Paul. Tijdens de sessie gaf Nickal, Paul wat lessen in grappling, waaronder takedown- en submission verdediging.

Paul gaf daarop zijn kennis over staand vechten. Het lijkt erop dat Paul vooruitgang boekt in het verbeteren van zijn MMA-vaardigheden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws