Handdoek in de ring voorkomt slachting! Thaibokser totaal kansloos Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Handdoek in de ring voorkomt slachting! Thaibokser totaal kansloos

Handdoek in de ring voorkomt slachting! Thaibokser totaal kansloos

Katsuaki Aoyagi maakte flink wat werk van zijn tegenstander Kompayak tijdens Muay Plus Fight in Kaohsiung International Congrescentrum, Kaohsiung City.

De Japanner Aoyagi die in Taiwan woont is van oorsprong een MMA-vechter. Echter maakte hij een uitstapje naar het Thaiboksen en wist zijn rivaal bruut KO te slaan.

Deze ging welgeteld drie keer neer maar bleef opstaan om steeds opnieuw te worden afgestraft. Het team van Kompayak kon het niet lange aanzien en gooide de handdoek in de ring wat een slachting leek te voorkomen.

Coach gooit handdoek in de ring

De uitdrukking "de handdoek in de ring gooien" is afkomstig uit de bokswereld en betekent dat de coach van een bokser opgeeft en de wedstrijd beëindigt door een handdoek in de ring te gooien.

Dit gebeurt meestal als de coach ziet dat zijn bokser niet meer in staat is om verder te vechten of als hij denkt dat de bokser niet meer kan winnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws