Kickboksster moest oor afbijten bij mannelijke fan! 'Hij bood 5.000' Nieuws
Nieuws

Kickboksster moest oor afbijten bij mannelijke fan! 'Hij bood 5.000'

Kickboksster moest oor afbijten bij mannelijke fan! 'Hij bood 5.000'

Sophie Larissa Weiss Braziliaans jiu-jitsu, kickboks en worstelfanaat, onthulde hoe een fan haar aanbood 5.000 te betalen om diens zijn hele oor eraf te bijten in Mike Tyson-stijl.

Een 'griezelige' fan van een glamour model die krijgskunstenaar werd, smeekte haar om zijn oor eraf te bijten voor 5.000. Sophie Larissa Weiss die bekend staat als de Barnsley basher, zei dat de kerel wilde dat ze in Mike stijl dit zou doen. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Mike Tyson beet een deel van het oor van Evander Holyfield af tijdens hun beruchte duel in Las Vegas in 1997.

Sophie verdient de kost door met mannen in haar huis in Yorkshire te worstelen of te kickboksen en hen in elkaar te slaan, ze is gewend aan waanzinnige verzoeken. Maar dit was het meest bizarre ooit zegt zij tegen de Daily Star. "Ik sla mannen in mijn woonkamer in elkaar voor geld. Ze vliegen de wereld over om door mij geslagen te worden", zegt Weiss.

Ik moest zijn oor afbijten

“Hij wilde dat ik hem in worstelgreep nam, zodat hij niet kon bewegen. Ook wilde hij mij kip met friet zien eten terwijl hij onder me vastzat. Ik vond het eten van kip tijdens het worstelen erg griezelig en hij gaf me een rare vibe. Maar nadat ik die worstelsessie met hem had gedaan, stuurde hij me een vervolgmail waarin hij me vroeg om zijn hele oor eraf te bijten voor 5.000 en ik had zoiets van eww, dat doe ik niet."

Haar eerste carrière was als glamourmodel op 19-jarige leeftijd. Maar haar bodybuilding-vader Terry inspireerde haar om fitness en vechtsporten te gaan doen nadat ze tegen een eetstoornis had gevochten. Weiss heeft ruim 200.000 volgers op social media en kan rekenen op veel aandacht van haar fans.

0 claps
0 bezoekers

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws