'Glory zou deze kickboksers op contract moeten zetten!' Columns
Columns

'Glory zou deze kickboksers op contract moeten zetten!'

'Glory zou deze kickboksers op contract moeten zetten!'

Glory zet haar reputatie voort als grootste kickboksorganisatie ter wereld met de komende Grand Prix. Toch zou de organisatie nog een stap verder kunnen gaan.

Na de teloorgang van het oude Glory in 2020 maakte de kickboks organisatie een doorstart te midden van de coronapandemie. Een gewaagde stap maar die uitermate geslaagd lijkt tot nu toe. Glory krijgt flink wat commentaar over zich heen vooral als het om Rico Verhoeven die volgens critici te weinig in de ring staat. Ook word er beweerd dat de organisatie teveel oude kickboksers van stal zou hebben gehaald.

Echter met een nieuwe uitzendpartner in de vorm van videoland en de pas toegetreden sponsor Unibet die het stokje overnam van Jacks Casino lijkt er een versnelling aangezet. Veel events in het verschiet en een heuse zwaargewicht Grand Prix gestoeld op de legendarische K-1. Toch zou Glory volgens insiders nog een grotere stap kunnen maken.

Zo maakt Glory haar vechters stal nog completer

Het wegkapen van Nederlandse topkickboksers die nu voor andere organisaties vechten is daar een van. Namen als ongeslagen ONE Championship kampioen Regian Eersel , of een Tayfun Ozcan (voormalig Enfusion kampioen. red), en andere toppers zou een mooie stap zijn. Het is geen geheim dat een aantal Nederlanders die in het buitenland vechten niet tevreden zijn over de organisaties waar zij voor in de ring staan.

Veel van deze vechters zijn al bekend onder het Nederlandse kickboks publiek en hebben inmiddels internationale faam verworven. Iets wat voor Glory, de vechters en de fans alleen maar positief zou kunnen uitpakken. Inmiddels gonst het van de geruchten dat Glory gesprekken voert met getalenteerde vechters verwacht wordt dan ook dat er een aantal verrassingen aan zullen komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws