Gevecht Kamaru Usman vs. Khamzat Chimaev in gevaar? 'UFC-ster lijkt geblesseerd' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Gevecht Kamaru Usman vs. Khamzat Chimaev in gevaar? 'UFC-ster lijkt geblesseerd'

Gevecht Kamaru Usman vs. Khamzat Chimaev in gevaar? 'UFC-ster lijkt geblesseerd'

Kamaru Usman lijkt zijn openbare training voor UFC 294 voortijdig te hebben beëindigd na een blessure aan zijn knie.

Het incident vond plaats tijdens een openbare trainingssessie in aanloop naar het aanstaande evenement, dat deze zaterdag 21 oktober zal plaatsvinden in Abu Dhabi. Usman, de voormalige weltergewich tkampioen, leek last te hebben van zijn knie en gaf aan dat er iets was "geknapt" tijdens de training. Dit zorgde voor enige bezorgdheid over zijn gevecht in het middengewicht tegen Khamzat Chimaev.

Justin Gaethje, de BMF-kampioen, was tijdens de trainingssessie partner van Usman en vroeg Usman of alles in orde was na het horen van het knappende geluid. Usman leek echter te denken dat Gaethje zich zorgen maakte over een mogelijke hoofdblessure, wat niet het geval was. Justin Gaethje: 'Gaat het?' Kamaru Usman: 'Nee, er is iets geknapt.'"

Kamaru Usman geblesseerd in training?

Er is bekend dat Kamaru Usman in het verleden te maken heeft gehad met knieproblemen, wat deze recente blessure zorgwekkend maakt in de aanloop naar zijn gevecht met de ongeslagen Chimaev. Tot op heden heeft het team van Usman geen commentaar gegeven over de ernst van de blessure of de mogelijke gevolgen voor zijn deelname aan UFC 294.

Het gevecht zelf is al onderwerp van gesprek, omdat Usman op zeer korte termijn in actie kwam om Paulo Costa te vervangen, die zich had teruggetrokken vanwege een stafylokokken infectie. De vraag die nu rest, is of Usman in staat zal zijn om deel te nemen aan UFC 294 of dat hij zich ook gedwongen zal zien om zich terug te trekken vanwege een knieblessure.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws