🎥 UFC Kampioen Jon Jones verliest potje opdrukken van beenloze Zion Clark! 'Wie is er hier de GOAT?' Nieuws
Nieuws

🎥 UFC Kampioen Jon Jones verliest potje opdrukken van beenloze Zion Clark! 'Wie is er hier de GOAT?'

🎥 UFC Kampioen Jon Jones verliest potje opdrukken van beenloze Zion Clark! 'Wie is er hier de GOAT?'

Jon Jones claimde vandaag de UFC zwaargewicht titel door razendsnel de Fransman Cyril Gane in een wurggreep te nemen. Echter verloor Jones een paar minuten later van Zion Clark.

Na de wedstrijd waar Jones toonde de GOAT (Greatest Of All Times. red.) te zijn, trof hij Zion Clark backstage aan. Deze wilde zijn krachten wel even meten met de nieuwbakken zwaargewicht koning van de UFC. Hij daagde Jones dan ook uit voor een potje opdrukken.

Dit liet Jones niet aan zich voorbij gaan en deed graag mee. Echter moest hij het opgeven na een aantal keer opdrukken. Clark nog zo fris als een hoentje ging vrolijk door. Jones kon er de grap wel van inzien. Clark maakt vorig jaar zijn debuut in het MMA en versloeg een valide man. Hij hoopt zijn MMA-carierre voort te kunnen zetten.

Zion Clark is een voormalige Amerikaanse collegiale worstelaar en huidige professionele worstelaar en motivatie spreker. Hij werd geboren op 20 mei 1997 in Akron, Ohio, VS, zonder benen vanwege een aangeboren aandoening die caudaal regressiesyndroom wordt genoemd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws