Dronken vechtsport fan zaal uit getrapt na vechten met beveiligers | video Nieuws
Nieuws

Dronken vechtsport fan zaal uit getrapt na vechten met beveiligers | video

Dronken vechtsport fan zaal uit getrapt na vechten met beveiligers | video

Een fan die zaterdag bij Bellator 290 aanwezig was, had misschien er een paar te veel gedronken. De man was niet te houden en word door beveiligers de zaal uit gesleurd.

Bellator 290 bevatte tal van hoogtepunten, waaronder het laatste gevecht van de legendarische carrière van Fedor Emelianenko. Hij stopte na een verlies tegen Ryan Bader in de strijd om de zwaargewicht titel. De fans hadden het naar hun zin behalve een van hen.

Het KIA-forum in Inglewood, California was aan het rocken vanaf de openingsgevechten op de kaart. Maar buiten de kooi kreeg de beveiliging het aan de stok met een fan die problemen veroorzaakte. Kijk hoe de beveiliging de man aan zijn benen naar buiten sleept.

Vechtsport fan zaal uit geschopt geschopt na vechten met beveiliging

Het is onduidelijk wat tot het incident heeft geleid, maar het is duidelijk dat de fan probeerde ruzie te zoeken met iemand op het evenement of probeerde de kooi te bestormen. Hoe dan ook, de beveiliging maakte snel werk van de zwaar bezopen man.

Fans moeten altijd verantwoord drinken, anders ben je misschien het onderwerp van een video als deze. In ons land is het schenken van alcohol niet toegestaan bij vechtsport events. In het verleden zijn er incidenten geweest zodat het verboden werd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws