McGregor uitgedaagd voor gevecht door Cejudo: 'Ik ga je ontmaskeren' MMA Nieuws
MMA Nieuws

McGregor uitgedaagd voor gevecht door Cejudo: 'Ik ga je ontmaskeren'

McGregor uitgedaagd voor gevecht door Cejudo: 'Ik ga je ontmaskeren'

Henry Cejudo daagt Conor McGregor formeel uit tot een gevecht. De Amerikaan die al geruime tijd oorlog voert tegen de Ier zegt deze te willen ontmaskeren. McGregor kondigde vandaag aan op weltergewicht te willen vechten. Dit triggert de voormalige UFC-kampioen Cejudo die zijn kans nu schoon ziet.

De vete tussen Cejudo en McGregor is blijven escaleren, waarbij de eerste de laatste vandaag uitdaagt tot een gevecht. Hoewel dit een rivaliteit is die in de ogen van velen niet veel zin heeft, lijkt Cejudo van plan te proberen McGregor voor het blok te zetten via sociale media.

Het paar heeft verschillende keren beledigingen uitgewisseld en omdat ze allebei wereldkampioen in twee gewichtklassen zijn. Beiden zijn ze dichter dan wie dan ook bij het schrijven van geschiedenis door een derde wereldtitel te winnen in een additionele gewichtsklasse.

Laten we het doen maat

,,Ik zeg dat we dit gevecht aangaan en dat is het, man. Praten is goedkoop man. Je hebt gereageerd op alle video's die ik over je maak", zegt Cejudo. ,,Ik ben een slim mens, bro, dat weet je, en ik wil je ontmaskeren en ik wil het live op pay-per-view laten zien als je dat contract wilt ondertekenen. Ik wacht."

Het is niet waarschijnlijk dat McGregor toehapt, deze heeft namelijk aangekondigd bij terugkomst direct een titelkans te willen tegen welter-kampioen Kamaru Usman. De Ier laat hiermee een kans los tegen Charles Oliveira de lichtgewicht kampioen dien binnenkort Justin Gaethje treft ter verdediging van zijn titel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws