Conor McGregor hint op titelgevecht en overstap van gewichtklasse: 'Ik zie het wel zitten' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor hint op titelgevecht en overstap van gewichtklasse: 'Ik zie het wel zitten'

Conor McGregor hint op titelgevecht en overstap van gewichtklasse: 'Ik zie het wel zitten'

Conor McGregor zorgt opnieuw voor opschudding op Twitter, dit keer door te hinten naar een overstap naar het middengewicht.

UFC-ster McGregor is niet onbekend als het gaat om het suggereren van veranderen van gewichtsklassen. Gedurende zijn hersteltraject na het breken van zijn scheenbeen en kuitbeen is de "Notorious" aanzienlijk in omvang toegenomen. Het is zo erg dat velen zich afvragen of McGregor überhaupt nog zal terugkeren naar de lichtgewicht divisie.

Conor McGregor hint op overstap naar middengewicht

Onlangs veranderde de UFC middengewicht titel van eigenaar in een schokkende verrassing. Sean Strickland versloeg Israel Adesanya afgelopen weekend UFC 293. McGregor heeft gereageerd op fans op sociale media over zijn huidige fysieke gesteldheid. Een fan suggereerde zelfs dat het nu het juiste moment is voor McGregor om te strijden voor het middengewicht goud.

"185," schreef McGregor. "Zonder gedoe, ik zou het wel zien zitten."

Dit is niet de eerste keer dat McGregor heeft gehint op een poging in het middengewicht. Eind 2022 nam hij al naar zijn Twitter-account en beloofde op een gegeven moment de 185-pond divisie te proberen.

"Ik ga middengewicht zeker een kans geven," schreef McGregor. "Ik ben een grote jongen in het middengewicht," voegde hij eraan toe. "Maar tegelijkertijd heet, weet je wel, bekijk het op PPV. Weet het niet zeker. Het zou hard werken zijn. Die rondes tegen die middengewichten/licht zwaargewichten, ze waren elke ronde fris. Ik heb jarenlang gekkenwerk verricht om deze job te doen."

Voor nu vragen velen zich af wanneer McGregor opnieuw in het USADA-testprogramma zal verschijnen. Hij heeft de deadline gemist om op tijd terug te keren voor een gevecht in 2023. UFC-president Dana White heeft erop aangedrongen om Conor McGregor tegen Michael Chandler te boeken zodra de "Notorious" klaar is om te vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws