'Ik droom van het beëindigen van zijn carrière!' Conor McGregor blijft een groot doelwit rivaal MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik droom van het beëindigen van zijn carrière!' Conor McGregor blijft een groot doelwit rivaal

'Ik droom van het beëindigen van zijn carrière!' Conor McGregor blijft een groot doelwit rivaal

Conor McGregor blijft het grootste ster van de UFC, ondanks meer dan twee jaar afwezigheid uit de octagon. De Ier wordt verwacht terug te keren voor een langverwacht gevecht tegen zijn rivaal en TUF 31-coach, Michael Chandler.

Hoewel er nog geen exacte datum is vastgesteld voor dit gevecht, heeft de coach van Conor McGregor, John Kavanagh, onlangs beweerd op Instagram dat 'The Notorious' momenteel in trainingskamp is.

De verlangens om tegen McGregor te vechten

Toch lijkt het erop dat Chandler niet de enige hooggeplaatste lightweight is die zijn zinnen heeft gezet op de Ier. Justin Gaethje, de nummer 2 gerangschikte vechter in het lightweight klassement, die onlangs een epische overwinning behaalde op Dustin Poirier voor de 'BMF'-titel van de UFC, sprak tijdens de Dominance MMA-persconferentie dit weekend openlijk over zijn verlangen om Conor McGregor te confronteren.

Hij verklaarde het volgende toen hem werd gevraagd naar een mogelijke confrontatie met McGregor: "Het klinkt leuk... Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik er niet van heb gedroomd om zijn carrière te beëindigen, ervoor te zorgen dat hij nooit meer terug kan keren... Chandler wordt nu de tweede man die ik versla die hij heeft gekozen om tegen te vechten, en ik denk dat dat voor zichzelf spreekt... hij zal niet tegen mij vechten, simpelweg."

Later sprak hij over de mogelijkheid van een titelgevecht om de 'BMF'-titel tegen 'The Notorious': "Uiteindelijk, zoals ik al zei, de kans om hem voorgoed uit te schakelen... dat staat bovenaan mijn lijst."

De geruchten en speculatie blijven rondcirkelen over het langverwachte terugkeer gevecht van Conor McGregor, maar het is duidelijk dat zijn potentiele tegenstanders, waaronder Justin Gaethje, vastbesloten zijn om hun stempel te drukken op zijn terugkeer naar de octagon. We zullen moeten afwachten welke uitdaging er uiteindelijk voor 'The Notorious' in het verschiet ligt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws