Wie vechten er op Noche UFC: Grasso vs Shevchenko 2 en waar te kijken zondag 10 september 2023 MMA Nieuws
MMA Nieuws

Wie vechten er op Noche UFC: Grasso vs Shevchenko 2 en waar te kijken zondag 10 september 2023

Wie vechten er op Noche UFC: Grasso vs Shevchenko 2 en waar te kijken zondag 10 september 2023

UFC Fight Night: Grasso vs. Shevchenko 2 (ook bekend als UFC Fight Night 227, UFC on ESPN+ 85 en Noche UFC) is een aankomend evenement in mixed martial arts dat zal plaatsvinden op 16 september 2023 in de T-Mobile Arena in Paradise, Nevada.

Het UFC Fight Night: Grasso vs. Shevchenko 2 event zal te zien zijn op Discovery+ voor de Nederlandse fans vanaf zondagochtend 17 september om 04:00 uur.

Achtergrond

Het evenement is bedoeld om de Mexicaanse Onafhankelijkheidsdag te vieren, waarbij verschillende Mexicaanse vechters zullen deelnemen aan het evenement. Een herkansing voor het UFC Women's Flyweight Championship tussen de huidige kampioen Alexa Grasso en voormalig kampioen Valentina Shevchenko wordt verwacht als het hoofdevenement.

Het duo ontmoette elkaar eerder bij UFC 285 in maart 2023, waar Grasso de titel veroverde via een verrassende overwinning in de vierde ronde.

Alle vechters van Noche UFC: Grasso vs Shevchenko 2

Vechter Vechter
Alexa Grasso (Kampioen vlieggewicht) vs Valentina Shevchenko (uitdager) 
Kevin Holland vs Jack Della Maddalena
Raul Rosas Jr vs Terrence Mitchell
Daniel Zellhuber  vs Christos Giagos
Fernando Padilla vs Kyle Nelson
Lupita Godinez vs Elise Reed
Roman Kopylov  vs Josh Fremd 
Edgar Cháirez vs Daniel Lacerda
Tracy Cortez vs Jasmine Jasudavicius
Josefine Lindgren Knutsson vs Marnic Mann

Veel gevechten gewisseld

Een weltergewicht gevecht tussen Shavkat Rakhmonov en voormalig interim UFC Middleweight Championship-uitdager (tevens winnaar van The Ultimate Fighter: Team Jones vs. Team Sonnen in het middengewicht) Kelvin Gastelum stond gepland voor het evenement. Gastelum trok zich echter terug na het oplopen van een gezichtsfractuur. Het is momenteel onbekend of het gevecht opnieuw zal worden ingepland of dat er naar een vervangende tegenstander zal worden gezocht.

Een middengewicht gevecht tussen Chris Curtis en Anthony Hernandez stond gepland voor het evenement. Curtis trok zich echter terug vanwege een ribblessure en werd vervangen door Roman Kopylov. Op zijn beurt trok Hernandez zich terug vanwege een gescheurde ligament en werd vervangen door Josh Fremd.

Noche UFC: Grasso vs Shevchenko 2 live kijken

Een weltergewicht gevecht tussen Daniel Rodriguez en Santiago Ponzinibbio stond gepland voor het evenement. Rodriguez werd echter uit het gevecht gehaald door USADA nadat hij positief testte op de verboden stof ostarine. Het is onbekend of de promotie op zoek zal gaan naar een vervangende tegenstander.

Een vrouwenstrogewicht gevecht tussen Elise Reed en Cynthia Calvillo stond gepland voor het evenement. Calvillo trok zich echter terug om onbekende redenen en werd vervangen door Iasmin Lucindo in een catchweight-gevecht van 120 pond. Op hun beurt werd Reed om onbekende redenen uit het evenement gehaald en werd vervangen door Josefine Lindgren Knutsson. Lucindo werd vervolgens om onbekende redenen uit het gevecht gehaald en nieuwkomer Marnic Mann trad op als vervanger om tegen Knutsson te vechten.

Een lichtgewicht gevecht tussen Natan Levy en Alex Reyes stond gepland voor het evenement. Levy trok zich echter om onbekende redenen terug uit het gevecht en werd vervangen door nieuwkomer Charlie Campbell.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws