Snelle afmaker! UFC verwacht veel van 2 meter lange vechtreus Robelis Despaigne MMA Nieuws
MMA Nieuws

Snelle afmaker! UFC verwacht veel van 2 meter lange vechtreus Robelis Despaigne

Snelle afmaker! UFC verwacht veel van 2 meter lange vechtreus Robelis Despaigne

De UFC heeft weinig tijd verspild om Olympisch taekwondo medaillewinnaar Robelis Despaigne te contracteren. Despaigne heeft een vliegende start gemaakt in zijn professionele MMA-carrière met een 4-0 record, waarbij hij nog nooit de tweede ronde heeft bereikt.

Zijn langste gevecht duurde vier minuten en 54 seconden, wat zijn professionele MMA-debuut was. Sinds dat gevecht is Despaigne's gemiddelde tijd in de kooi slechts iets minder dan zeven seconden.

Despaigne tekent UFC contract na indrukwekkende KO overwinning

De taekwondo-specialist verdiende een UFC-contract na een KO-overwinning op Miles Banks, die binnen enkele seconden eindigde bij Fury FC 84. Later in de show onthulde de ringaankondiger dat Despaigne officieel een UFC-contract heeft getekend.

Robelis Despaigne is een bronzen medaillewinnaar van de Olympische Zomerspelen 2012 in taekwondo. Een decennium later maakte Despaigne zijn professionele MMA-debuut, waarbij hij Katuma Mulumba versloeg via een TKO in de eerste ronde. Een jaar later versloeg hij Travis Gregoire in slechts 12 seconden. Despaigne had nog twee gevechten in 2023, beide eindigden snel.

Despaigne's snelle winsten trekken aandacht in de UFC

Despaigne heeft een reputatie opgebouwd als een snelle afmaker en als de 6'7" zwaargewicht dergelijke winsten zal boeken in de UFC, zal zijn aanzien zeker stijgen. Natuurlijk is de overstap naar de UFC een andere uitdaging dan het regionale circuit.

Of Despaigne vergelijkbare resultaten kan produceren onder de felste lichten in de MMA-wereld moet nog blijken, maar UFC-functionarissen geloven duidelijk dat ze iemand speciaals in hun roster hebben, gezien de snelheid waarmee de bronzen medaillewinnaar werd getekend en het feit dat het midden in de show werd aangekondigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws