Bokskoningin Claressa Shields zet tegenstanders op scherp, toont MMA-skills (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bokskoningin Claressa Shields zet tegenstanders op scherp, toont MMA-skills (video)

Bokskoningin Claressa Shields zet tegenstanders op scherp, toont MMA-skills (video)

Er ging een flinke schok door de bokswereld toen bleek dat Claressa Shields afgelopen week tekende bij MMA-organisatie PFL. Meteen nadat ze zich bij de PFL had aangemeld, vroegen velen zich af waar ze zou trainen en het lijkt erop dat JacksonWink de uitverkorene is.

Geschiedenis geschreven

JacksonWink, is een van de bekendste sportscholen waar veel grote namen in de MMA-sport hun huis hebben. De Nederlandse UFC ster Alistair Overeem trainde tot 2018 ook bij de Amerikaanse sportschool. Nu lijkt Shields daar haar technieken te willen aanscherpen.

De 25-jarige Shields heeft een 10-0 record als profbokser. Ook is zij de enige in de geschiedenis die bokstitels wist te winnen in drie divisies, mannelijk of vrouwelijk. Ze heeft niet meer gebokst sinds 10 januari van dit jaar. Zij stond destijds tegenover Ivana Habazin die zij versloeg om de vacante WBC- en WBO-titels voor licht middengewicht te winnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws