BIZARRE AFVAL VIDEO: MMA-vechter neemt bruut risico MMA Nieuws
MMA Nieuws

BIZARRE AFVAL VIDEO: MMA-vechter neemt bruut risico

BIZARRE AFVAL VIDEO: MMA-vechter neemt bruut risico

De vechtsport wereld is er een van veel sensatie maar risico's. Vaak moeten de sporters door een hel om op gewicht te komen.

Een video van UFC vechter Vitor Miranda werd onlangs weer het onderwerp van discussie. Alhoewel al in 2017 opgenomen kwamen de beelden weer boven water in de aanloop van Jorge Masvidal's afval recentelijk tegen de klok.

Masvidal moest een groot aantal kilo's kwijt in een kleine week voor zijn gevecht tegen Kamaru Usman. Zittend in het vliegtuig op weg naar Abu Dhabi genoot Masvidal nog van een stuk pizza. De dagen die volgde omschreef hij zelf als een complete hel.

Door de hel

Zo ook Vitor Miranda, deze moest in 24 uur maar liefst 6 kilo afvallen, haast onmogelijk maar toch ging hij de strijd aan. "Dit had hem zijn leven kunnen kosten, want je zet je leven op het spel," volgens een expert. Toch zette hij door.

De video zegt genoeg over het risico wat een vechter neemt om toch dat gewicht te halen. Uithongeren, extreem hete baden en stapels handdoeken om jezelf in te wikkelen. Ga er maar aan staan. Verstandig? Tja… Effectief wel, maar met een heel hoog risico.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws