Khamzat Chimaev verslaat Kamaru Usman tijdens UFC 294 in Abu Dhabi MMA Nieuws
MMA Nieuws

Khamzat Chimaev verslaat Kamaru Usman tijdens UFC 294 in Abu Dhabi

Khamzat Chimaev verslaat Kamaru Usman tijdens UFC 294 in Abu Dhabi

Khamzat Chimaev versloeg Kamaru Usman vandaag tijdens UFC 294 in Abu Dhabi na een drietal ronden in de vechtkooi.

Het gevecht tussen Chimaev en vond in ronde een merendeels op de grond plaats toen de Tsjetsjeen er in slaagde Usman naar de grond te krijgen en de gehele ronde op diens rug door te brengen. Chimaev bleef Usman raken met stoten en ellebogen tot het einde van de ronde.

Niet echt actievol

De tweede ronde begon met zowel Usman en Chimaev die op afstand bleven en niet echt tot actie overgingen, wat boegeroep uit het publiek opleverde. Chimaev leek het gas wat terug te hebben genomen na een intensieve eerste ronde. Usman stapte in met met een korte stoten combi waarna Chimaev een takedown probeerde maar in een nekklem van Usman terecht kwam. Een teleurstellende ronde wat actie betreft.

Kamaru Usman die gewnd is aan vijf ronden vechten als ex-kampioen leek genoeg over te hebben in zijn gastank. Een takedown poging van Chimaev en ook Usman leek wat actie te brengen. Usman begon wat meer te boksen en reageerde op Chimaev. Tot Chimaev weer toesloeg met een takedown en Usman domineerde totdat deze ontsnapte.

Het gevecht eindigde in een korte stoten uitwisseling maar bracht niet de knock-out die beide vechters naar op zoek waren. Usman die last minute instapte omdat Paulo Costa moest afzeggen kwam helaas te kort om de winst mee naar huis te nemen. Chimaev kreeg de partij toegewezen via unanieme beslissing van de jury.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws