Vechtlegende Overeem ontkracht geruchten! 'Aan Glory toegewijd' Nieuws
Nieuws

Vechtlegende Overeem ontkracht geruchten! 'Aan Glory toegewijd'

Vechtlegende Overeem ontkracht geruchten! 'Aan Glory toegewijd'

Alistair Overeem ontkracht vandaag de geruchten dat hij een overstap zou willen maken naar ONE Championship. Overeem's zegt toegewijd te zijn aan Glory Kickboxing.

De Nederlandse topatleet en UFC legende zou interesse hebben getoond om te gaan deelnemen in een openweight Muaythai toernooi bij ONE Championship. Nicolas Atkin van de South China Morning Post bracht dit nieuws naar buiten.

Dit leidde tot geruchten die werden versterkt doordat Overeem ook nog eens afgelopen nacht op een ONE event te zien was. MMA Fighting poste een video waarin Overeem gespot was. Echter is er volgens Overeem niets aan de hand en was hij gewoon uitgenodigd.

Overeem gewoon uitgenodigd door ONE Championship

,,Gewoon om even duidelijk te zijn. Ik ben op vakantie in Thailand en was uitgenodigd voor een One FC-evenement in Bangkok", schrijft Overeem op zijn Insta. ,,Als fan van de sport geniet ik er altijd van om naar goede gevechten te kijken. Net als bezoeker. Niets meer niets minder."

,,Dus… voor alle mensen die graag geruchten verspreiden; sorry jongens :) geen roddels hier. Ik ben toegewijd aan Glory Kickboxing." Vandaag werd ook bekend dat Jamal Ben Saddik die in dezelfde gewichtklasse als Overeem vecht is geschorst door Glory. Ook Overeem zelf is geschorst in afwachting van een B-staal onderzoek na een constatering van een verboden middel na zijn wedstrijd met Badr Hari.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws