Alistair Overeem belooft: 'Ik ga voor de UFC-zwaargewicht titel' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Alistair Overeem belooft: 'Ik ga voor de UFC-zwaargewicht titel'

Alistair Overeem belooft: 'Ik ga voor de UFC-zwaargewicht titel'
Alistair Overeem belooft: 'Ik ga voor de UFC-zwaargewicht titel'

Hoewel UFC-zwaargewicht-mededinger Alistair Overeem nu 40 jaar oud is, zegt de MMA-veteraan dat hij nog een titelgevecht in zich heeft.

Nederlander Alistair Overeem vecht al jaren in de zwaargewicht divisie van de UFC en is de oudste deelnemer. Overeem is momenteel de nummer 5 zwaargewicht in de UFC. Maar dat is niet goed genoeg voor hem, want zijn doel is nog steeds om ooit de UFC-zwaargewicht kampioen te worden.

Laatste titelgevecht

De Nederlander heeft vier van zijn laatste vijf gevechten gewonnen, waaronder brute TKO-overwinningen op Walt Harris en Augusto Sakai. Sinds 2011 vecht Overeem voor de UFC, na eerdere verbintenissen met Strikeforce en DREAM. In 2016 had hij de kans op de UFC-titel op UFC 203.

Het lukte Overeem niet om de titel af te snoepen van Stipe Miocic de nu nog regende kampioen. Vandaag poste Overeem op Instagram dat hij zeker nog een titelgevecht in zich heeft. "Nog een laten keer," schrijft Overeem bij de foto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws