Alistair Overeem roept op tot rematch met Jairzinho Rozenstruik – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Alistair Overeem roept op tot rematch met Jairzinho Rozenstruik

Alistair Overeem roept op tot rematch met Jairzinho Rozenstruik

UFC-zwaargewicht Alistair Overeem blijft aandringen op een rematch tegen Jairzinho Rozenstruik. Hij vindt dat het tijd is om de MMA-kooi in te gaan.

In 2019 troffen Alistair Overeem en Jairzinho Rozenstruik elkaar voor het eerst in de UFC octagon. Het zag er goed uit voor Overeem die vier van de vijf rondes domineerde. Echter kwam de grote verrassing toen Rozenstruik met nog enkele seconden te gaan in de wedstrijd, Overeem knock-out sloeg..

Overeem die een enorme stoot kreeg die zijn lip vervaarlijk open spleet, zag de overwinning aan zijn neus voorbij gaan omdat de scheidsrechter ingreep. De onderbreking was controversieel omdat Overeem zelf vond dat hij een paar extra seconden had moeten krijgen om de laatste bel te halen.

We doen het over

Voor Overeem is de strijd met Rozenstruik nog lang niet gestreden en maandag doet hij weer een oproep tot een rematch. “Het is tijd om zaken terug te draaien,” zegt Overeem in een bericht op social media. Ook verwees Overeem richting scheidsrechter Miragliotta voor de onderbreking van het gevecht.

De boodschap is duidelijk ‘The Reem’ wil revanche op Rozenstruik, een gevecht dat de fans zeker zullen waarderen. Het is aan de UFC om de match te realiseren.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page