Topkickbokser Nieky Holzken sloopt zijn tegenstanders zo! 'Vechten als tweede natuur' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topkickbokser Nieky Holzken sloopt zijn tegenstanders zo! 'Vechten als tweede natuur'

Topkickbokser Nieky Holzken sloopt zijn tegenstanders zo! 'Vechten als tweede natuur'

Nieky Holzken is een van de beste kickboksers ter wereld en heeft het vechten als tweede natuur in zich. De voormalige Glory kampioen heeft niet voor niets de bijnaam 'the Natural'.

Dat het kickboksen bij Holzken in het bloed zit is te zien aan zijn record. Tegenwoordig actief onder de vlag van ONE Championship toonde de organisatie nog even via een video aan de fans waar de kracht van de Nederlander zit. Een combinatie toont hoe de Helmonder zijn tegenstanders aanpakt.

Nieky Holzken is een kickbokser om nog steeds rekening mee te houden

Holzken staat bekend om zijn krachtige stoten en kicks, en wordt beschouwd als een van de meest spectaculaire kickboksers om naar te kijken. Hij heeft in zijn carrière verschillende titels gewonnen en wordt beschouwd als een van de beste kickboksers.

Binnenkort staat 'The Naural' weer in de ring bij ONE als hij op 10 juni tegenover de Duitser Arian Sadikovic in het Lumpinee Boxing Stadium, Bangkok tijdens ONE Fight Night 11 staat. Holzken wordt beschouwd als een van de meest veelzijdige vechters van Nederland vanwege zijn vermogen om te vechten in zowel kickboksen als boksen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws