Sexy Jiu Jitsu model geeft zich bloot! 'Ik doe het maar 1 keer per jaar' Nieuws
Nieuws

Sexy Jiu Jitsu model geeft zich bloot! 'Ik doe het maar 1 keer per jaar'

Sexy Jiu Jitsu model geeft zich bloot! 'Ik doe het maar 1 keer per jaar'

Ana Paula Minerato is een Braziliaans sexy model en Jiu Jitsu vechter. Om goed voorbereidt te zijn op het carnaval heeft zij een speciale training.

Model, presentatrice, Jiu Jitsu vechter en influencer Ana Paula Minerato, een geliefd figuur op het carnaval van São Paulo, zij traint hard voor de feestvreugde van dit jaar. De muze van Gaviões da Fiel is 31 jaar oud en zweert bij jiu-jitsu om haar fysieke conditie te behouden en te schitteren in de optocht.

“Jiu-jitsu heeft me veel geleerd over discipline, respect, nederigheid en het collectief. Ik ben ooit op een pretentieloze manier begonnen, maar heb al de blauwe band bij het behaald in de sport”, zegt de influencer die hoopt tot carnaval koningin te worden uitgeroepen dit jaar en er kan gestemd worden. "Ik doe de extra trainingen maar 1 keer per jaar, daar maak ik speciaal tijd voor."

Koningin van het carnaval

"De keuze van de winnaars is volledig online en interactief, je internetgebruiker is onze jury en zal de beste van het jaar kunnen kiezen! Doe mee en geef uw uitverkorenen aan", roept de organisatie op die de wedstrijd in het leven heeft geroepen.

Volgens fans maakt Minerato een grote kans om te winnen. Overigens wil het model binnenkort de mat op om haar vechtkunsten te tonen. Dit zal ongetwijfeld veel kijkers trekken. Overigens zijn de foto's op het Instagram account van Minerato erg pikant om deze te bekijken klik hier!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws