Vier House of Glory deelnemers vechten op Collision 6: 'Toch nog een kans op roem' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Vier House of Glory deelnemers vechten op Collision 6: 'Toch nog een kans op roem'

Vier House of Glory deelnemers vechten op Collision 6: 'Toch nog een kans op roem'

Anwar Ouledchaib, won afgelopen weekend de finale van House of Glory en verdiende daarmeen een titelgevecht op Collision 6 tegen kampioen Endy Semeleer. Maar nu blijkt dat er nog vier talenten worden toegevoegd aan het event.

Naast Anwar Ouledchaib zullen nog vier kickbokstalenten het grote Glory podium betreden op 4 november. Tijdens de uitzending van Glory 89 afgelopen weekend werden wedstrijden samengesteld. In het eerste gevecht van de bracket zullen Soufiane Abdelkhalek en Figueiredo 'Figi' Landman tegenover elkaar komen te staan.

House of Glory talenten krijgen nog een kans

Ismael Ouzgni staat in het tweede gevecht tegen Robin Ciric die in de finale van House of Glory verloor van Anwar Ouledchaib. Wat opvallend is dat de vechters knokken tegen iemand uit hun eigen team. Zo zaten Ismael Ouzgni en Robin Ciric in het team van Badr Hari en Soufiane Abdelkhalek en Figueiredo Landman in het team van Rico Verhoeven.

Glory Collision 6 beloofd een groots event te worden. Tariq Osaro daagt Glory kampioen Rico Verhoeven uit om de zwaargewicht titel te unificeren en staan er naast Semeleer tegen Ouledchaib nog twee titelgevechten op de rol. Tarik Khbabez daagt Donegi Abena uit in een echte wrokwedstrijd in het lichtzwaargewicht en komt Donovan Wisse in actie tegen uitdager Michael Boapeah voor de middengewicht titel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws