Tenshin Nasukawa reageert op uitdaging van Conor McGregor Nieuws
Nieuws

Tenshin Nasukawa reageert op uitdaging van Conor McGregor

Tenshin Nasukawa reageert op uitdaging van Conor McGregor
Tenshin Nasukawa reageert op uitdaging van Conor McGregor

Gisteravond daagde voormalig UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen Conor McGregor, de 20-jarige Japanse kickboks sensatie Tenshin Nasukawa uit voor een gevecht.

"Ik wil naar Tokio gaan om tegen Tenshin Nasukawa te vechten in een demo Mixed Martial Arts wedstrijd, het liefst nog voor de zomer. Regel dit alstublieft, en snel. Met vriendelijke groeten, De kampioen," poste Conor McGregor op Twitter.

Zoals te verwachten was duurde het niet lang voordat Tenshin Nasukawa antwoordde op deze lucratieve uitdaging van McGregor.

Dankbaar

Toen hij op maandagochtend op Twitter sprak, bedankte de Japanse vechter Conor McGregor omdat hij aan hem dacht, maar hij had een paar aanpassingen aan het oorspronkelijke voorstel van de Ier.

"Geachte heer McGregor. Heel erg bedankt voor het onthouden van mijn naam. Ik voel me vereerd dat u zelfs zou overwegen om tegen me te vechten. 58kg [127 pounds], kickboksregels zouden ons waarschijnlijk in de nabije toekomst in de ring krijgen "- Tenshin Nasukawa op Twitter.

Eerst een ander klusje klaren

In een vervolg Tweet, herinnerde Nasukawa McGregor er aan dat hij binnenkort zal vechten in de RISE World Grand Prix, en moedigde McGregor aan om alvast op dieet te gaan zodat ze kunnen gaan vechten.

LEES OOK: Conor McGregor daagt Tenshin Nasukawa uit

"Ik zal dit jaar vechten in de RISE world GP dus let alsjeblieft op je dieet en wacht op me!" - Tenshin Nasukawa op Twitter.

Niet gemakkelijk

Hoewel dit potentiële gevecht heel leuk is om over na te denken, zijn de hindernissen die de bloei ervan belemmeren schijnbaar eindeloos. Om te beginnen heeft Conor McGregor een contract met de UFC en kan hij de 127 pond niet makkelijk bereiken, of hiervoor extreem af te vallen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws