Terugkeer Badr Hari en Jamal Ben Saddik tijdens Glory 91 Parijs? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Terugkeer Badr Hari en Jamal Ben Saddik tijdens Glory 91 Parijs?

Terugkeer Badr Hari en Jamal Ben Saddik tijdens Glory 91 Parijs?

Glory Kickboxing, de toonaangevende organisatie in de wereld van kickboksen, maakt zich op voor een spannend event in Parijs. Op 27 april zal The Dome het toneel zijn voor Glory 91, een evenement dat belooft een hoogtepunt te worden in de sportkalender.

Fans en liefhebbers van de sport kijken reikhalzend uit naar wat ongetwijfeld een avond vol actie zal zijn. Een van de meest besproken onderwerpen rondom Glory 91 is de mogelijke terugkeer van Badr Hari. Glory zelf heeft net event nog niet officieel aangekondigd, Franse nieuwskanalen melden de komst van de organisatie naar de Franse hoofdstad.

De mogelijke comeback van Badr Hari?

Deze legendarische vechter, bekend om zijn indrukwekkende prestaties in de ring, heeft een grote schare fans. Zijn laatste gevecht voor Glory, dat vorig jaar september gepland stond tegen James McSweeney, werd een uur voor aanvang afgezegd. Fans hopen nu op een spectaculaire comeback in Parijs en plaatsen posten en flink op los.

Terugkeer Badr Hari en Jamal Ben Saddik tijdens Glory 91 Parijs?

Jamal Ben Saddik: Een ander hoogtepunt?

Naast de speculaties over Badr Hari, is er ook veel te doen om Jamal Ben Saddik. Deze vechter, bekend om zijn kracht en techniek, zou mogelijk ook zijn opwachting maken tijdens het evenement. Zijn terugkeer zou een extra dimensie toevoegen aan een al indrukwekkende vechtkaart.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws