Magomedov vs Trocoli: Voorspelling en starttijd MMA Nieuws
MMA Nieuws

Magomedov vs Trocoli: Voorspelling en starttijd

Magomedov vs Trocoli: Voorspelling en starttijd

Shara Magomedov en Antonio Trocoli ontmoeten elkaar vandaag op het hoofdprogramma van UFC Saoedi-Arabië in de Kingdom Arena in Riyad. Onze MMA-analist Alex Kowalski geeft een snel overzicht van deze spannende match-up.

Voorbeschouwing: Shara Magomedov vs. Antonio Trocoli

Magomedov's Opkomst

Magomedov (12-0 MMA, 1-0 UFC) betreedt zijn tweede UFC-gevecht met veel hype. In zijn promotionele debuut op UFC 294 in oktober, behaalde "Bullet" een unanieme beslissingsoverwinning op Bruno Silva. De 30-jarige Rus is ongeslagen in zijn professionele carrière.

Trocoli's Lange Weg naar de UFC

Trocoli (12-3 MMA, 0-0 UFC) heeft een lange weg afgelegd naar de UFC, maar maakt eindelijk zijn debuut bij de promotie. Oorspronkelijk gepland om tegen Ikram Aliskerov te vechten op het UFC on ESPN 58 evenement vorige week, werd Trocoli zonder tegenstander gelaten toen Aliskerov werd vervangen door Khamzat Chimaev in het hoofdevenement tegen Robert Whittaker.

Magomedov vs Trocoli: Voorspelling en starttijd

Vervolgens stapte Trocoli op korte termijn in om een week later tegen Magomedov te vechten, als vervanger voor Joilton Lutterbach.

Deskundige Voorspelling en Analyse

De Impromptu Middelgewicht Matchup

Ondanks dat MMA-liefhebbers en gokkers steeds enthousiaster worden over de "Shara Bullet" hype, ben ik niet overtuigd. Magomedov staat bekend om zijn spectaculaire trappen, maar heeft voornamelijk gevochten tegen minder bewezen tegenstanders, met uitzondering van een verouderde Bruno Silva.

Trocoli's Voordelen

Hoewel Trocoli's voorbereiding en inconsistente schema voor dit gevecht een vraagteken kunnen zijn, is hij een Braziliaanse jiu-jitsu bruine band met een degelijk takedown-spel. Dit is genoeg om mij een contrair standpunt in te laten nemen.

Ik kies voor de onpopulaire optie en voorspel dat Trocoli zal winnen door submission in de tweede ronde.

Wedstrijdkansen en Starttijd

Wedkansen

De bookmakers en het publiek geven de Russische vechter een grote voorsprong, met Magomedov als een aanzienlijke favoriet op -590 en Trocoli als underdog op +440, volgens FanDuel.

Hoe Te Kijken

Magomedov en Trocoli worden verwacht hun opkomst te maken als tweede gevecht op het hoofdprogramma. De prelims starten in de Kingdom Arena in Riyad, Saoedi-Arabië rond 18:00 uur, en zijn te zien op Eurosport Discovery+.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws