Tayfun Ozcan in het 16 man K-1 toernooi op 20 maart: 'Dat is wat de fans willen zien' Nieuws
Nieuws

Tayfun Ozcan in het 16 man K-1 toernooi op 20 maart: 'Dat is wat de fans willen zien'

Tayfun Ozcan in het 16 man K-1 toernooi op 20 maart: 'Dat is wat de fans willen zien'

Tayfun Ozcan mag volgens de fans niet ontbreken in het komende 16 man K-1 toernooi op 20 maart in Japan. Vandaag werden er 12 kickboksers aangekondigd waaronder enkele Nederlanders en Glory lichtgewicht Stoyan Koprivlenski.

Vrijwel direct na de aankondiging van de 12 vechters ging het los op social media. Grote account kwamen met voorstellen van kickboksers die mee zouden moeten doen, waaronder de Turks-Nederlandse topatleet Tayfun Ozcan.

Ik ben niet op tijd hersteld

Naast Ozcan werden namen genoemd als Noiri, Thananchai en Vlad Tuinov. Maar deelname voor 20 maart wordt te krap voor de door blessures gekwelde Ozcan die daardoor zijn gevecht op 'Australia vs The World' van 16 februari moest afzeggen.

"Ik zou graag meedoen aan dit toernooi, maar ik zal niet snel genoeg hersteld zijn", zegt Ozan tegen Vechtsport Info. "Voor een volgende editie sta ik zeker open."

Nr. Land Vechter
1 🇯🇵 Japan Hiromi Wajima
2 🇨🇳 China Ouyan Feng
3 🇳🇱 Nederland Darryl Verdonk
4 🇩🇪 Duitsland Pascal Schroth
5 🇧🇷 Brazilië Dengue Silva
6 🇬🇪 Georgië Davit Kiria
7 🇺🇦 Oekraïne Taras Hnatchuk
8 🇧🇬 Bulgarije Stoyan Koprivlenski
9 🇦🇲 Armenië Zhora Akopyan
10 🇷🇺 Rusland Vasilii Semenov
11 🇺🇬 Oeganda Umar Semata
12 🇳🇱 Nederland Jordann Pikeur

Voor de fans zou het toevoegen van Ozcan de kers op de taart zijn, de vechter is bekend met het format en meervoudig kampioen bij Enfusion, een organisatie bekend om haar spektakel gevechten. Wat K-1 betreft deze zullen ongetwijfeld met nog een aantal toernooien op de proppen komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws