Superbon belooft spektakel tegen Grigorian: 'Dit wordt alles of niets' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Superbon belooft spektakel tegen Grigorian: 'Dit wordt alles of niets'

Superbon belooft spektakel tegen Grigorian: 'Dit wordt alles of niets'

Superbon Singha Mawynn uit Thailand, voormalig ONE vedergewicht kickbokskampioen van de wereld, is van mening dat zijn aankomende tegenstander en langdurige rivaal Marat Grigorian zijn beste tijd heeft gehad en niet meer de vechter is die hij ooit was.

De twee delen een intense rivaliteit, met elk een overwinning op hun naam, en staan gepland voor een derde confrontatie waarbij er veel op het spel staat.

Alles bepalend gevecht

Superbon staat tegenover zijn voormalige tegenstander Marat Grigorian in het hoofdevenement van ONE Friday Fights 58: Superbon vs. Grigorian II. Dit gevecht, dat live wordt uitgezonden vanuit het iconische Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok, Thailand, op vrijdag 5 april.

Dit is hun tweede gevecht onder de vlag van ONE Championship en hun derde gevecht in totaal. De winnaar wordt gekroond tot de ONE interim vedergewicht kickbokswereldkampioen.

Show voor de fans

Superbon verwacht zijn hand in overwinning geheven te zien tegen Marat Grigorian bij ONE Friday Fights 58, met de wereldtitel om zijn middel. Maar de 33-jarige Thaise icoon zegt dat de gordel niet het belangrijkste is.

Een show neerzetten voor de fans is veel belangrijker. Superbon verklaarde: "Als ik echt, echt slecht vecht en ik win, betekent het niets. Mensen die mij steunen, geven hun tijd, [en als ik slecht vecht] verliezen ze hun tijd voor niets"

"Ik denk dat als we een show maken, zelfs als we verliezen of winnen, het veel beter is voor iedereen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws