'Stoten als kanonslagen!' Tariq Osaro vs Rico Verhoeven wordt geen makkelijk gevecht Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Stoten als kanonslagen!' Tariq Osaro vs Rico Verhoeven wordt geen makkelijk gevecht

'Stoten als kanonslagen!' Tariq Osaro vs Rico Verhoeven wordt geen makkelijk gevecht

Tariq 'Cookie' Osaro staat op 4 november tegenover Rico Verhoeven in een titelstrijd die de boeken in zal gaan als een van de grootste in de geschiedenis van Glory Kickboxing.

Het gevecht tussen Osaro en Verhoeven komt steeds dichterbij en met Glory 88 achter ons met een verrassende wending kijken de fans halsreikend uit naar het zwaargewicht titel unificatie gevecht.

Tariq Osaro is een kracht om rekening mee te houden

Daar waar Verhoeven over het algemeen veel deelt over zijn voorbereidingen is het rondom Osaro veelal stil. Osaro die volgens insiders een kracht is om niet te onderschatten heeft bewezen zijn plek te hebben verdiend met het veroveren van de zilveren titelriem, meer het goud van Verhoeven lonkt.

Osaro die na het winnen van de interim titel uit de boeken deed hoe hij zich voorbereidt en visualisatie gebruikt is te zien terwijl hij op de pads traint met top trainer Joeri Mes. De stoten klinken als kanonslagen terwijl deze landen op de pads.

De fans waren het er al roerend over eens, Tariq Osaro is een sloper die het Rico Verhoeven niet makkelijk zal maken en zeker niet onderschat mag worden. Terwijl de fans uitkijken naar het gevecht, scherpt Osaro zijn wapens. Een ding is zeker het gevecht wordt geen boswandeling en vuurwerk is gegarandeerd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws