'Stop de vuile spelletjes!' Ex-kampioen haalt uit naar Glory en rivalen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Stop de vuile spelletjes!' Ex-kampioen haalt uit naar Glory en rivalen

'Stop de vuile spelletjes!' Ex-kampioen haalt uit naar Glory en rivalen

Sergej Maslobojev, de voormalige Glory Lichtzwaargewicht kampioen, heeft zich onlangs zeer kritisch uitgelaten over de Grand Prix van afgelopen weekend.

In het bijzonder over het gevecht tussen Donegi Abena en Tarik Khbabez. Maslobojev, bekend om zijn directheid, spaarde niemand in zijn commentaar en richtte zijn pijlen op zowel de organisatie Glory als de vechters Abena en Khbabez.

Teleurstelling over het titelgevecht

Maslobojev beschreef het titelgevecht tussen Abena en Khbabez als een "aanfluiting" en uitte zijn ongenoegen over de kwaliteit van het gevecht. Hij herinnerde zijn volgers eraan dat hij zijn titel in 2023 verloor aan Abena onder controversiële omstandigheden, door een blessure die hem uit het gevecht haalde.

Zijn frustratie over hoe de zaken destijds zijn gelopen, lijkt nog steeds diep te zitten.

Kritiek op Abena en Khbabez

In een video op social media liet Maslobojev zich bijzonder kritisch uit over zowel Abena als Khbabez. Hij beschuldigde Abena ervan zich van zijn slechtste kant te hebben laten zien door zijn tegenstander van achteren aan te vallen en noemde hem een lafaard.

Khbabez, aan de andere kant, werd door Maslobojev vergeleken met een "boze angry bird", hoewel hij toegaf dat Khbabez hart toonde in het gevecht.

Oproep aan Glory

Maslobojev richtte ook zijn pijlen op de organisatie Glory, die hij beschuldigde van het spelen van "vuile spelletjes" en het vermijden van een confrontatie tussen hem en de huidige kampioenen.

Hij maakte duidelijk dat hij niets liever wil dan zijn titel terugwinnen en daagde Glory uit om hem die kans te geven, zonder verdere politieke spelletjes.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws