🎥 Glory’s Sergej Maslobojev slaat Rhys Brudenell in 35 seconden zwaar knock-out Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Glory’s Sergej Maslobojev slaat Rhys Brudenell in 35 seconden zwaar knock-out

🎥 Glory’s Sergej Maslobojev slaat Rhys Brudenell in 35 seconden zwaar knock-out

Tijdens KOK 117 in Vilnius, Litouwen, heeft Sergej Maslobojev, bekend als voormalig Glory lichtzwaargewicht kampioen, heeft een verbluffend snelle overwinning behaald. Binnen een luttele 35 seconden wist hij zijn tegenstander, Rhys Brudenell, KO te slaan.

Van lichtzwaargewicht naar zwaargewicht: Maslobojev's overstap

De overstap naar het zwaargewicht heeft voor Maslobojev positief uitgepakt. Zijn tegenstander Brudenell, die eerder in 2022 een nederlaag leed tijdens het Glory 80 studio-event tegen Tariq Osaro, kon de kracht en snelheid van Maslobojev niet weerstaan.

Ondanks dat Maslobojev nog steeds onder contract staat bij Glory, stond hij met toestemming in de ring van KOK. Deze toestemming onderstreept zijn status en de goede relatie tussen de vechter en de organisatie.

De Toekomst van Maslobojev

Met deze overwinning in zijn zak, en de steun van Glory, lijkt de toekomst voor Maslobojev veelbelovend. Zijn prestatie in de KOK ring zal ongetwijfeld de aandacht trekken van zwaargewichten binnen en buiten de Glory-organisatie.

De snelle overwinning van Maslobojev laat zien dat hij een kracht is om rekening mee te houden in de zwaargewichtklasse. Terwijl Brudenell zich herstelt van deze nederlaag, zal de kickbokswereld met grote interesse kijken naar de volgende stappen van Maslobojev.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws