🎥 Semeleer vs Beztati wordt een knaller op Glory 93! 'wie pakt de winst?' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Semeleer vs Beztati wordt een knaller op Glory 93! 'wie pakt de winst?'

🎥 Semeleer vs Beztati wordt een knaller op Glory 93! 'wie pakt de winst?'

Het kickboksevenement Glory 93 op 20 juli in Rotterdam, krijgt een extra dimensie met de toevoeging van een knallend gevecht tussen twee topatleten Endy Semeleer en Tyjani Beztati. Semeleer die onlangs zijn wereldtitel in het weltergewicht verloor neemt het op tegen Beztati die in 2021 wereldkampioen lichtgewicht werd en die titel vijf keer met succes verdedigde.

De officiële aankondiging van het gevecht tussen Semeleer en Beztati komt na geruchten over de komende clash. Semeleer, hoewel zonder titel, heeft zijn vechtkunsten al ruimschoots bewezen. Dit gevecht wordt een belangrijke test voor Beztati, die lang aan de top stond in de lichtgewicht divisie maar nu een nieuwe uitdaging aangaat in de weltergewicht divisie.

Beztati's debuut in weltergewicht

Beztati's overstap naar weltergewicht was een noodzaak door veranderingen in de gewichtsklassen van Glory. Zijn debuut in deze divisie belooft een spectaculair gevecht te worden tegen de ervaren Semeleer.

Spanningen en verwachtingen

De aankondiging van dit gevecht heeft al voor veel opwinding gezorgd in de kickbokswereld. Of Semeleer klaar is voor een terugkeer na zijn nederlaag in Glory 91 Parijs, is een vraag die de gemoederen bezighoudt.

De experts geven de winst aan Beztati. Zal hij dit kunnen waarmaken op 20 juli? Deel je mening in de comments onderaan dit artikel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws