Semeleer vs Beztati officieel: Glory 93 krijgt er een supergevecht bij Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Semeleer vs Beztati officieel: Glory 93 krijgt er een supergevecht bij

Semeleer vs Beztati officieel: Glory 93 krijgt er een supergevecht bij

Glory 93, dat op 20 juli plaatsvindt in het Topsportcentrum in Rotterdam, krijgt een extra lading sensatie met de toevoeging van een knallend gevecht tussen twee topatleten. Endy Semeleer, die onlangs zijn wereldtitel in het weltergewicht verloor, gaat de strijd aan met Tyjani Beztati. Beztati kroonde zich in 2021 tot wereldkampioen lichtgewicht en verdedigde die titel maar liefst vijf keer met succes.

Vandaag kondigde Glory officieel het gevecht tussen Semeleer en Beztati aan nadat onze redactie gisteren berichtte dat het aanstaande was. Volgens diverse bronnen zou Endy Semeleer de eerste tegenstander zijn voor Tyjani Beztati in zijn nieuwe gewichtsklasse.

Semeleer, hoewel zonder titel, heeft zijn vechtkunsten al ruimschoots bewezen. Dit gevecht zal een belangrijke test zijn voor Beztati, die lang aan de top stond in de lichtgewicht divisie maar nu een nieuwe uitdaging aangaat.

Beztati's overstap naar de Weltergewicht Divisie

Beztati moest door veranderingen in de gewichtsklassen van Glory op zoek naar nieuwe mogelijkheden, waarbij de overstap naar de weltergewicht divisie de meest logische keuze leek. Zijn debuut in deze divisie zal worden gemarkeerd door het gevecht tegen Semeleer, wat het publiek zeker op het puntje van hun stoel zal houden.

Spanningen en verwachtingen

De aankondiging van dit gevecht heeft al voor veel opwinding gezorgd binnen de kickbokswereld. Of Semeleer klaar is voor een terugkeer na zijn nederlaag in Glory 91 Parijs, is een vraag die de gemoederen bezighoudt.

Ondertussen wacht Tayfun Ozcan, die onlangs bij Glory tekende, op zijn kans om tegen Beztati te vechten, waardoor de spanning rondom dit evenement alleen maar toeneemt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws